IJzingwekkende Utrechtse verhalen in het laatste weekend van oktober: StoryTrail Spookwandeling met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

de-zwitser-02-verteller-spookwandeling-storytrail

PERSBERICHT

IJzingwekkende Utrechtse verhalen in het laatste weekend van oktober:
StoryTrail Spookwandeling met verhalenverteller Bastiaan de Zwitser

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail Spookwandeling Utrecht. Verteller Bastiaan de Zwitser neemt je bij nacht en ontij mee op de spannendste wandeling van de Domstad.

Overdag, als de zon schijnt, zou je het misschien niet denken… maar Utrecht is een stad vol schimmen, geesten en fantomen. Als het donker wordt, komen ze tevoorschijn en ze hebben bloedstollende verhalen te vertellen. Want ze hebben heel wat meegemaakt. En ze hebben ook heel wat op hun geweten. Daarom kunnen ze natuurlijk ook zo moeilijk rust vinden. Daarom dolen ze maar rond door de stad, vruchteloos op zoek naar verlossing.

Verteller Bastiaan brengt de meest ijzingwekkende verhalen speciaal voor jou tot leven tijdens zijn StoryTrail spookwandeling. Dit is geen wandeltocht voor tere zieltjes. Maar wees gerust: bij Bastiaan ben je in goede handen. Met hem aan je zijde zul je dit memorabele avontuur zeker tot een goed eind weten te brengen. Tot ziens in duister Utrecht!

Je kunt je aansluiten bij de StoryTrail Spookwandeling Utrecht op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021. Aanvang: 20:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter