StoryTrail stadswandeling Zierikzee op vrijdag 29 oktober: Beleef de sterkste verhalen uit de stadsgeschiedenis

StoryTrail wandeling Ridderkerk Landgoed Huys ten Donck Verhalenverteller Johannes vertelt uit het raam.

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Zierikzee op vrijdag 29 oktober:
Beleef de sterkste verhalen uit de stadsgeschiedenis  

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op vrijdag 29 oktober de StoryTrail stadswandeling Zierikzee met verhalenverteller Johannes. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Zierikzee – wát een stad is dat! Niet groot, maar zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Johannes de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis tot leven.  

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Verteller Johannes neemt je mee van de Zuidhavenpoort naar de Dikke Toren. Onderweg maak je kennis met een bonte stoet Zierikzeese helden en heldinnen.

De dappere poortwachter Peer, viswijf Aaltje, de geleerde Job Baster en de iets te overmoedige bouwmeester Keldermans: je leert ze allemaal kennen. Met de een liep het heel goed af, met de ander iets minder. Maar allemaal zijn ze voor eeuwig verbonden met dit prachtige stadje aan de Oosterschelde. Beleef het zelf tijdens de StoryTrail stadswandeling Zierikzee, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op vrijdag 29 oktober 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 28 t/m 31 oktober 2021 van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter