Ga mee met verhalenverteller Johannes op 29 & 31 oktober: De StoryTrail stadswandeling laat je de geschiedenis van Middelburg beleven

Wandeling Breda Storytrail verhalenverteller als gids

PERSBERICHT

Ga mee met verhalenverteller Johannes op 29 & 31 oktober:
De StoryTrail stadswandeling laat je de geschiedenis van Middelburg beleven  

Op vrijdag 29 en zondag 31 oktober kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis van Middelburg, samen met verhalenverteller Johannes. Zijn StoryTrail stadswandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur dat bol staat van de meest bizarre, spannende en ontroerende stadsverhalen.  

Verteller Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Toen was Middelburg een stad van machtige graven en notabelen. Maar ook van uitvinders, avonturiers en straatarme zeelui. Een stad van stralende stadspaleizen, maar ook van duistere stegen die het daglicht niet konden verdragen.  

Johannes vertelt je de verhalen van het rijke en arme Middelburg. Over Jacob Cats, de volksdichter die hier zijn mooiste verzen schreef. Over notaris Roggeveen, die het zeegat uitvoer om het Zuidland te gaan vinden. En over matroos Floris, die ook naar zee ging maar daar iets heel anders vond…

Hoe het de helden en heldinnen uit de Middelburgse geschiedenis verging? Je beleeft het tijdens de StoryTrail stadswandeling Middelburg, een heerlijk vertel-avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op vrijdag 29 oktober 2021 om 14:00 uur en op zondag 31 oktober om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 28 t/m 31 oktober 2021 van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter