5 december: StoryTrail stadswandeling Deventer vol historische verhalen

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

5 december: StoryTrail stadswandeling Deventer vol historische verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 5 december de laatste StoryTrail stadswandeling van dit jaar in de binnenstad van Deventer. Verhalenverteller Godefridus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee door de bewogen geschiedenis van de Hanzestad. 

Deventer is een van de oudste en mooiste steden van Nederland. Met de oudste en mooiste verhalen. Tijdens de StoryTrail stadswandeling wekt de verhalenverteller die historische sagen en legenden stuk voor stuk tot leven.  

Dwalend door straten en stegen ga je de stadsbewoners van lang geleden ontmoeten. Die hebben ons veel te vertellen! De geleerde Geert Grote, de Deventer koekenbakkers, soldaten en valsemunters: ze hebben in hun tijd de meest fantastische avonturen beleefd.

Het mooie van de StoryTrail stadswandeling is: die avonturen ga jij ook beleven, samen met de verhalenverteller. Wees welkom bij een vertel-avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Deventer begint op zondag 5 december 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter