Zondag 5 december: Beleef de historische verhalen van Leiden met verhalenverteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 5 december:
Beleef de historische verhalen van Leiden met verhalenverteller Franciscus

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 5 december de StoryTrail stadswandeling Leiden met verhalenverteller Franciscus. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.  

Leiden – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd brengt verteller Franciscus de stadshistorie op meeslepende wijze tot leven.    

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke geschiedenis op je te wachten. Wat is bijvoorbeeld het geheim achter het gedicht op de gevel van het Stadhuis? Waarom heten de mensen hier ‘Glippers’? Waarom kreeg burgemeester Van der Werff een standbeeld? En hoe is het mogelijk dat een heel klein duifje uitgroeide tot een gevierde stadsheld? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 5 december 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter