Elke zondag in december: StoryTrail stadswandeling Utrecht vol meeslepende sagen en legenden

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Elke zondag in december:
StoryTrail stadswandeling Utrecht vol meeslepende sagen en legenden

Elke zondagmiddag in december kun je meewandelen met de StoryTrail stadswandeling Utrecht: een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Brot van Gromme, Rinus Zwabber of een van de andere meestervertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Nou ja, gids… Jaartallen of andere droge feitjes zal je onderweg niet veel te horen krijgen. Sterke Utrechtse verhalen des te meer!    

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Welke geheimen schuilen er bijvoorbeeld in de prachtige Pandhof van de Dom? Hoe is de Choorstraat aan zijn naam gekomen? Waarom liggen er in Utrecht zwerfkeien aan de ketting? En wat had de Utrechtse timmermanszoon Adriaan in Rome te zoeken?

Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Utrecht, een wandelende theatervoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad. Je bent van harte welkom!

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 5, 12, 19 en 26 december 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter