Zondag 28 november: StoryTrail stadswandeling door het Rotterdam van de vorige eeuw

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Zondag 28 november:
StoryTrail stadswandeling door het Rotterdam van de vorige eeuw

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 28 november een StoryTrail stadswandeling door de binnenstad van Rotterdam. Verhalenverteller Jacobus is je gids. Nou ja, gids… Voor jaartallen of andere droge feitjes moet je niet bij hem zijn. Wel voor heel spannende Rotterdamse verhalen.    

Het is 1928. In de Oude Haven van Rotterdam is het een drukte van belang. Zeebonken, sjouwermannen, sleperswagens en koperbouten krioelen door elkaar heen. Daar tussendoor lopen Hendrik en Sjaak, twee gezworen vrienden op zoek naar avontuur. Ze dromen van de vrijheid, van een leven op zee en van de Holland-Amerikalijn. En ze verdienen graag een centje bij door die rijke Bolleboffen aan het Haringvliet een loer te draaien.

Dat is de wereld waarin je tijdens de StoryTrail stadswandeling terecht komt. Verteller Jacobus neemt je mee naar het bewogen verleden van Rotterdam, een stad vol sterke verhalen over armoe, rijkdom, tegenslag en vooruitgang. Zal het Hendrik en Sjaak lukken om op zo’n machtige oceaanstomer het zeegat uit te varen? Of mogen ze blij zijn met een baantje als loopjongen in het Witte Huis?

Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Rotterdam, een wandelende vertelvoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad. Verteller Jacobus kijkt uit naar je komst!

De StoryTrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 28 november 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter