6 januari, 25 februari en 30 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Deventer, vol prachtige stadsverhalen

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

6 januari, 25 februari en 30 maart:
StoryTrail Theaterwandeling door Deventer, vol prachtige stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: De StoryTrail Theaterwandeling Deventer. Verhalenvertelster Louise Wandelaar neemt je mee door de binnenstad. Onderweg beleef je de mooiste stadsverhalen uit de geschiedenis.

Deze bijzondere stadswandeling laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Louise je meeneemt naar het Deventer van eeuwen terug.

Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? Louise zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Deventer begint op zaterdag 6 januari 2024 om 15:30 uur, op zondag 25 februari 2024 om 14:00 uur en op zaterdag 30 maart 2024 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter