Zondag 11 juni: StoryTrail stadswandeling Dordrecht

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 11 juni: StoryTrail stadswandeling Dordrecht
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Godefridus

Theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een StoryTrail stadswandeling door de binnenstad van Dordrecht. Op zondag 11 juni is verhalenverteller Godefridus je gids. Nou ja, gids… Saaie feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Meeslepende sagen, legenden en historische verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Dordtse grachten, pleinen en stegen vormen het decor waarin Godefridus je de verhalen van de stad laat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Dordt heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Watersnood, oorlog, een ongelooflijk wonder en heel veel menselijk lief en leed. Godefridus laat je kennismaken met Dordtenaren van lang geleden, die je daar alles over kunnen vertellen. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 11 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter