Zondag 11 juni: Theaterwandeling door Leeuwarden vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

Zondag 11 juni: Theaterwandeling door Leeuwarden vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Leeuwarden beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 11 juni. Verhalenverteller Deodorus is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude grachten, stegen en pleinen vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn het, want Leeuwarden heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand, list, verraad en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 11 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter