Zondag 11 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Leiden, in het spoor van Rembrandt

StoryTrail-stadswandeling-Utrecht-verteller-Brot-van-Gromme-Kom-mee

PERSBERICHT

Zondag 11 juni:
StoryTrail Theaterwandeling door Leiden, in het spoor van Rembrandt

De geschiedenis van Leiden beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 11 juni. De 17e-eeuwse burgemeester Jan Orlers is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Prachtige verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Leiden laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude grachten, stegen en kerken in de binnenstad vormen het decor van deze bijzondere voorstelling. In dat decor ga je op zoek naar de Leienaars van lang geleden. En dan vooral naar Rembrandt van Rijn, de wereldberoemde schilder die in Leiden woonde en werkte.

Speurend naar Rembrandt zal burgemeester Orlers je alles over de schilder vertellen. Hij neemt je mee naar de plekken waar de Rembrandt als jongen graag uithing, waar hij zijn inspiratie vond en waar hij geraakt werd door Het Licht. Maar ook naar het graf van zijn ouders…

Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De burgemeester zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 11 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter