Zaterdag 11 november: StoryTrail Theaterwandeling door Dordt

StoryTrail stadswandeling Dordrecht verhalenverteller Nicolaas Blog

PERSBERICHT

Zaterdag 11 november: StoryTrail Theaterwandeling door Dordt
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

De geschiedenis van Dordrecht beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zaterdag 11 november. Verhalenverteller Nicolaas is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!
De StoryTrail stadswandeling Dordrecht laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De grachten, pleinen en stegen van de binnenstad vormen het decor waarin Nicolaas je meeneemt naar het Dordt van eeuwen terug.
Dat gaat wat worden, want de stad heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand en tumult, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verteller zal je met open armen ontvangen.
De StoryTrail Theaterwandeling Dordrecht begint op zaterdag 11 november 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter