Zondag 12 november: Een rondleiding vol sterke verhalen door het Breda van de 17e eeuw

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 12 november:
Een rondleiding vol sterke verhalen door het Breda van de 17e eeuw

Een levendige rondleiding door Breda? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Erik de Beweerde zijn. Op zondagmiddag 12 november kun je met hem op avontuur in de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Erik laat je het beleg en ontzet van Breda in de Tachtigjarige Oorlog beleven. Je maakt kennis met vrome begijnen en dappere weeskinderen. Je gaat op avontuur met de torenwachter van de Grote Kerk. Je komt oog in oog te staan met de roemruchte veldheer Houtepen. En je ontdekt het ware verhaal van het legendarische Turfschip.

Hoe het afliep met de helden en heldinnen van vroeger? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Breda, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 12 november 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter