Zaterdag 18 november: Een levendige rondleiding door Historisch Delfshaven met verteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zaterdag 18 november:
Een levendige rondleiding door Historisch Delfshaven met verteller Hildebrand

Een levendige rondleiding door Historisch Delfshaven? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Hildebrand zijn. Op zaterdagmiddag 18 november kun je met hem op stap in het oude stadje. Tijdens zijn StoryTrail stadswandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de geschiedenis.

Hildebrand laat je het Delfshaven van de 16e en 17e eeuw beleven. Je maakt kennis met haringvissers en zakkendragers. Je gaat op avontuur met piraten. Je komt oog in oog te staan met de roemruchte Stadskastelein. En je ontdekt hoe een tropische papegaai ooit in de Piet Heynstraat terecht is gekomen.

Hoe het afliep met de helden en heldinnen uit het verleden? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven begint op zaterdag 18 november 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter