Zondagmiddag 19 november: Beleef de geschiedenis van Gouda met de verhalenverteller Brot van Gromme

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

Zondagmiddag 19 november:
Beleef de geschiedenis van Gouda met de verhalenverteller Brot van Gromme

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 19 november de StoryTrail stadswandeling Gouda. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je samen met verhalenverteller Brot van Gromme de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Gouda is een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. Lang genoeg om jezelf onder te dompelen in de mooiste en meest raadselachtige verhalen uit de stadshistorie.

Het is 1552. Gouda is een stad van aanzien, rijk geworden door de handel in turf en bier. Maar het is ook een stad die te kampen heeft met oorlog, met grote verschillen tussen arm en rijk, en met uiterst strenge regenten. Er gebeuren vreemde dingen. Dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Wat voor dingen dat zijn? Je gaat het ontdekken tijdens de StoryTrail stadswandeling. Verteller Brot neemt je mee in een fantastisch historisch avontuur. Dat avontuur speelt zich af in de donkere 16e-eeuwse stadsstegen, bij de sluizen en op de markt, waar de viswijven altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Je zult ogen en oren te kort komen tijdens deze wandelende vertelvoorstelling: een onvergetelijke belevenis voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 19 november 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter