Zondag 19 november: StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen met verhalenvertelster Henrieke

StoryTrail Stadswandeling Zutphen Verhalenverteller Henrieke met torens

PERSBERICHT

Zondag 19 november:
StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen met verhalenvertelster Henrieke

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 19 november in Zutphen de laatste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je samen met verhalenvertelster Henrieke de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Zutphen is een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. Lang genoeg om jezelf onder te dompelen in de mooiste en meest raadselachtige stadsavonturen.

Wie met Henrieke door Zutphen wandelt, zal genieten van eeuwenoude kerken, poorten en bolwerken. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over bittere strijd en de kunst van het overleven. Over wrede Vikingen. En over de legendarische Zutphense Henkie.

De StoryTrail Theaterwandeling Zutphen begint op zondag 19 november 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter