Zondag 19 november: Première StoryTrail Theaterwandeling Amsterdam: De Gouden Reaal

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 19 november:
Première StoryTrail Theaterwandeling Amsterdam: De Gouden Reaal

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: StoryTrail stadswandeling De Gouden Reaal. Verhalenverteller Godefridus neemt je mee op een tocht door de ongelooflijke geschiedenis van de Westelijke Eilanden van Amsterdam: Bickerseiland, Prinseneiland en Realeneiland. Ga mee en beleef hoe deze eilandjes Amsterdam voorspoed en rijkdom brachten – maar ook ruzie en ellende. Je bent van harte welkom bij de première-wandeling op zondag 19 november.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. De kades en pakhuizen van De Gouden Reaal vormen het decor van een fascinerend verhaal. Samen met verteller Godefridus ontmoet je de steenrijke familie Bicker, die in stad én land zijn macht doet gelden. Je beleeft hoe de Bickertjes verwikkeld raken in een oorlog met de Prins van Oranje. Je hoort het spannende relaas van een schipper die iets teveel haast heeft om van Amsterdam naar Batavia te varen. En je pinkt een traantje weg bij het levensverhaal van een Deens meisje dat in Amsterdam op zoek gaat naar het geluk.

Godefridus brengt de geschiedenis van De Gouden Reaal met vaart en humor en met liefde voor de stad. Ga mee en geniet van een verrassend kijkje in een onbekend deel van Amsterdam.

De première van StoryTrail Theaterwandeling De Gouden Reaal begint op zondag 19 november 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter