19 september en 3 oktober: StoryTrail stadswandeling Enkhuizen

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

19 september en 3 oktober: StoryTrail stadswandeling Enkhuizen
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Franciscus

Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Enkhuizen. Op zondag 19 september en zondag 3 oktober neemt hij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de Zuiderzee.    

Wie met Franciscus door Enkhuizen wandelt, zal genieten van de eeuwenoude kerken, poorten en pakhuizen. Maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over verborgen schatten. Over zinderende zeeslagen. Over goed en kwaad. En over een eenzame boerenjongen, op zoek naar het geluk.    

Dwalend door de schilderachtige straten tovert Franciscus de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Enkhuizen tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen begint op zondag 19 september en zondag 3 oktober 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter