Zondag 19 september: StoryTrail stadswandeling Den Haag met Chique Charlotte

stadswandeling-in-den-haag-met-verteller

PERSBERICHT

Zondag 19 september:
StoryTrail stadswandeling Den Haag met Chique Charlotte

Verhalenverteller Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Den Haag. Op zondag 19 september neemt zij je mee op een reis door de bewogen geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de duinen.    

Wie met Charlotte door Den Haag wandelt, zal genieten van de prachtige grachten, pleinen, kerken en paleizen die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over Hoekse en Kabeljauwse twisten. Moord en doodslag. Kak en bluf. Én natuurlijk over de enige echte Haagse ooievaar.  

Dwalend door de historische straten tovert Chique Charlotte de ene na de andere stadslegende uit haar damestasje tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Den Haag tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. 

De StoryTrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 19 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter