Zondag 19 september: StoryTrail stadswandeling Leiden met verteller Brot van Gromme

StoryTrail-stadswandeling-Utrecht-verteller-Brot-van-Gromme-Kom-mee

PERSBERICHT

Zondag 19 september:
StoryTrail stadswandeling Leiden met verteller Brot van Gromme

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 19 september de StoryTrail stadswandeling Leiden met verhalenverteller Brot van Gromme. Tijdens deze bijzondere rondleiding ga je op zoek naar herinneringen aan Rembrandt, de schilder die ooit in Leiden woonde en werkte.  

Verteller Brot neemt je mee naar de 17e eeuw, naar de jaren van Rembrandt. Overal in de stad zijn nog herinneringen te vinden aan de beroemde kunstenaar. Hier werd hij geboren als zoon van een molenaar. Hier ging hij naar de Latijnse school. Hier ging hij in de leer als kunstschilder. En hier werd hij geraakt door Het Licht.

Verteller Brot laat je het Leiden van Rembrandt beleven tijdens een stadswandeling vol fantastische verhalen. Dat doet hij zo meeslepend dat het haast wel lijkt of je zelf eeuwen terug stapt in de tijd. Wees welkom bij een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 19 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter