Zondag 25 september: StoryTrail Theaterwandeling door Enkhuizen

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Zondag 25 september: StoryTrail Theaterwandeling door Enkhuizen
Beleef sagen, legenden en historische stadsverhalen met verteller Franciscus

 

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Enkhuizen. Op zondag 25 september neemt verteller Franciscus van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad aan de Zuiderzee.  

 

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Franciscus je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je ontdekt het lang vervlogen verhaal van de Dromedaris. Je maakt kennis met de geleerde stadsdokter Paludanus. Je beleeft de bloedstollende geschiedenis van de Zuiderkerk. En je vaart het zeegat uit op zoek naar het legendarische Rode Paard.   

 

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Franciscus het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Enkhuizen tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.   

 

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen begint op zondag 25 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter