StoryTrail Theaterwandeling door Gouda op zondag 25 september

Storytrail wandeling met verhalenverteller - Brot van Gromme - Ik houd mn hoed vast - Foto door Rachel de liefde

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling door Gouda op zondag 25 september:
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Brot van Gromme

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gouda. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Brot van Gromme is je gids op zondag 25 september.

Brot neemt je mee naar het verre verleden van de stad. Hij heeft een oud koffertje bij zich, waaruit hij de mooiste verhalen tevoorschijn tovert. Verhalen over de helden en de schurken die hier vroeger woonden. Over kooplui, sluiswachters, zakkendragers, viswijven, bierbrouwers en kaaskoppen. Én over een dappere schippersjongen die op zoek is naar zijn verdwenen vader.

Wandelend door de prachtige binnenstad beleef je de geschiedenis van Gouda zo levensecht dat het wel lijkt of je eeuwen terug in de tijd bent beland. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail stadswandeling Gouda begint op zondag 25 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter