Zondag 29 oktober: Een theaterwandeling door de geschiedenis van Enkhuizen, vol sterke stadsverhalen

StoryTrail wandeling landgoed Huys ten Donck. Verhalenverteller Franciscus vertelt

PERSBERICHT

Zondag 29 oktober:
Een theaterwandeling door de geschiedenis van Enkhuizen, vol sterke stadsverhalen

Een levendige rondleiding door Enkhuizen? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Franciscus zijn. Op zondagmiddag 29 oktober kun je met hem mee wandelen door de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij je de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Franciscus laat je het Enkhuizen van de 16e en 17e eeuw beleven. Je maakt kennis met haringvissers en zeeschuimers. Je gaat op avontuur met de gevierde stadsdokter Paludanus. Je komt oog in oog te staan met de meest gevreesde zielverkoopster van de hele stad. En je ontrafelt het mysterie van de Zuiderkerk.

Hoe het afliep met de helden en heldinnen uit het verleden? En wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen begint op zondag 29 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter