Zondag 22 oktober: Beleef de geschiedenis van Dordt met verhalenverteller Nicolaas

StoryTrail stadswandeling Dordrecht verhalenverteller Nicolaas Blog

PERSBERICHT

Zondag 22 oktober:
Beleef de geschiedenis van Dordt met verhalenverteller Nicolaas

Een levendige rondleiding door Dordrecht? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Nicolaas zijn. Op zondagmiddag 22 oktober ben je van harte welkom bij zijn StoryTrail Theaterwandeling. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling Dordrecht laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude grachten, stegen en pleinen vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Dordt heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Watersnood, piraterij, oorlog en vrede… en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail Theaterwandeling Dordrecht begint op zondag 22 oktober 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter