21 en 28 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Deventer

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

21 en 28 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Deventer
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Deventer, vol prachtige historische verhalen. Op zaterdag 21 en zaterdag 28 oktober gidst een fantastische verhalenverteller je door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de helden en schurken uit het verre verleden.

De verteller neemt je mee naar de tijd dat Deventer een van de rijkste steden was van het land. Dwalend door de binnenstad beleef je de verhalen die schuilgaan achter de weelderige gevels. Verhalen over financiële én geestelijke rijkdom. Maar ook verhalen over oorlog en plundering, illegale handel, Deventer koeken en boeken, bekering en Moderne Devotie.

Hoe al die verhalen gaan aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail Theaterwandeling Deventer begint op zaterdag 21 oktober 2023 om 15:30 uur en op zaterdag 28 oktober 2023 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter