Woensdag 3 mei: StoryTrail Theaterwandeling door Enkhuizen vol prachtige stadsverhalen

storytrail-stadswandeling-enkhuizen-met-johannes

PERSBERICHT

Woensdag 3 mei:
StoryTrail Theaterwandeling door Enkhuizen vol prachtige stadsverhalen

Op woensdag 3 mei, middenin de meivakantie, komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Enkhuizen voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Je maakt kennis met de legendarische stadsdokter Paludanus. Je hoort het verhaal van Nieuwsgierig Aagje. Je gaat op avontuur met de vermaarde Enkhuizer kapitein Kanonix. En je ontdekt waarom Enkhuizen ooit bekend stond als ‘Meester van de Zuiderzee’. Johannes laat je de stadsgeschiedenis beleven in een voorstelling vol vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek.

De StoryTrail stadswandeling Enkhuizen begint op woensdag 3 mei 2023 om 13:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/enkhuizen. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter