Ga mee met verhalenverteller Johannes op zondag 7 mei: De StoryTrail Theaterwandeling laat je de geschiedenis van Middelburg beleven

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Ga mee met verhalenverteller Johannes op zondag 7 mei:
De StoryTrail Theaterwandeling laat je de geschiedenis van Middelburg beleven  

Op zondag 7 mei kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis van Middelburg, samen met verhalenverteller Johannes. Zijn StoryTrail Theaterwandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur vol spannende en ontroerende stadsverhalen.  

Verteller Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Toen was Middelburg een stad van machtige graven, uitvinders, avonturiers en zeelui. Een stad van stralende stadspaleizen, maar ook van duistere stegen die het daglicht niet konden verdragen.  

Johannes vertelt je verhalen over het rijke en het arme Middelburg. Over Jacob Cats, de volksdichter die hier zijn mooiste verzen schreef. Over notaris Roggeveen, die het zeegat uitvoer om het Zuidland te gaan ontdekken. Over brillenmaker Jansen, die behalve brillen ook heel andere dingen maakte. En natuurlijk over de legendarische Middelburgse Maneblussers.

Hoe het de helden en heldinnen uit de Middelburgse geschiedenis verging? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Middelburg, een heerlijk vertel-avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 7 mei 2023 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter