Zaterdag 6 mei: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen vol historische stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 022 BLOG

PERSBERICHT

Zaterdag 6 mei:
StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen vol historische stadsverhalen

 

De geschiedenis van Vlissingen beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zaterdagmiddag 6 mei. Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Johannes neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met kapers en walvisvaarders. Je hoort het bizarre levensverhaal van John Perry, de man achter het vermaarde Dokje van Perry. Je beleeft de griezelige geschiedenis van het Beeldenhuis. En je bent erbij als Michiel de Ruyter zonder een schot te lossen de Duinkerkers weet te verslaan.       

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Vlissingen begint op zaterdag 6 mei om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter