Vrijdag 5 mei: StoryTrail Theaterwandeling door Goes vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Vrijdag 5 mei:
StoryTrail Theaterwandeling door Goes vol prachtige stadsverhalen

Op vrijdag 5 mei komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Goes met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Goes is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Je maakt kennis met de legendarische mensenredder Frans Naerebout. Je hoort het verhaal van Cornelis Jacobszoon, de vermaarde handboogschutter. Je gaat op avontuur met de roversbende van Jan Katoen. En je ontdekt hoe de pest voor altijd uit Goes verdween. Johannes laat je de stadsgeschiedenis beleven in een voorstelling vol vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek.

 

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op vrijdag 5 mei 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter