Ga mee met verhalenverteller Johannes op zondag 21 mei: De StoryTrail Theaterwandeling laat je de geschiedenis van Leiden beleven

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Ga mee met verhalenverteller Johannes op zondag 21 mei:
De StoryTrail Theaterwandeling laat je de geschiedenis van Leiden beleven  

Op zondag 21 mei kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis van Leiden, samen met verhalenverteller Johannes. Zijn StoryTrail Theaterwandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur vol spannende en ontroerende stadsverhalen.  

Wandelend langs grachten en monumenten vertelt Johannes het enerverende verhaal van Leidens Beleg en Ontzet. Je beleeft hoe het Leiden verging in 1574, toen de stad werd belegerd door soldaten van de Spaanse koning. Wonderlijke, meeslepende verhalen zijn het: over honger en strijd, geloof en wanhoop, liefde en list.

Hoe die verhalen aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de Leidse binnenstad? Je ontdekt het tijdens deze avontuurlijke vertelvoorstelling voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 21 mei 2023 om 11:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter