2e Paasdag: StoryTrail Theaterwandeling door Goes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

2e Paasdag: StoryTrail Theaterwandeling door Goes

 

De geschiedenis van Goes beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op maandag 10 april (2e Paasdag). Acteur Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Johannes neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Je maakt kennis met eeuwenoude viswijven en boogschutters. Je gaat op avontuur met de legendarische mensenredder Frans Naerebout. Je hoort het verhaal van Jan Katoen, de vermaarde voetenbrander. En je ontdekt hoe de pest voor altijd uit Goes verdween.     

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op maandag 10 april 2023 om 11:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter