1e Paasdag: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 022 BLOG

PERSBERICHT

1e Paasdag: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Johannes

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Vlissingen. Een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Johannes is je gids op 1e Paasdag (zondag 9 april).

De Flessendieven. Zo worden de inwoners van Vlissingen ook wel genoemd. Een passende naam, want in deze stad wemelde het ooit van de zeeschuimers, de piraten en ander gebroed dat wel een borreltje lustte op zijn tijd. Maar waar komt die bijnaam ‘Flessendieven’ nu werkelijk vandaan? Dat is een van de geheimen die je gaat ontrafelen tijdens de StoryTrail Theaterwandeling.

Maar de geschiedenis van Vlissingen heeft veel meer te bieden dan alleen flessen. Verteller Johannes neemt je mee naar oudste droogdok van Europa. Naar het legendarische Beeldenhuis. En natuurlijk naar het standbeeld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Tijdens de StoryTrail stadswandeling kun je genieten van de betoverende en bloedstollende verhalen die achter deze monumenten schuil gaan.  

Verteller Johannes brengt de geschiedenis van Vlissingen met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Vlissingen begint op zondag 9 april om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter