StoryTrail stadswandeling Goes op 15 en 17 april

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail-17

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Goes op 15 en 17 april:
Ontmoet de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

In het Paasweekend komt de StoryTrail stadswandeling naar Goes! Op vrijdag 15 en zondag 17 april neemt acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen je mee op een verhalenwandeling door de tijd. Onderweg beleef je de mooiste sagen en legenden uit het Goese verleden.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het decor van de oude binnenstad beleef je stadsverhalen vol list, hartstocht, heldenmoed en schurkerij. Je ontmoet dappere zeelui, sluwe boeven, deftige notabelen en natuurlijk de vermaarde viswijven van het Visperk. Johannes vertelt het verhaal van Goes met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op vrijdag 15 en zondag 17 april 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter