Woensdag 16 en zondag 27 maart: StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem vol historische stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Johannes 108 of 126 BLOG

PERSBERICHT

Woensdag 16 en zondag 27 maart:
StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem vol historische stadsverhalen

Op woensdag 16 en zondag 27 maart komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gorinchem voor de eerste StoryTrail stadswandelingen van dit jaar. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de binnenstad, vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Sluwe boeven, dappere ridders, heerlijke Kabeljauwen, koppige Hoeken én natuurlijk Hugo de Groot: je komt ze tijdens deze bijzondere stadswandeling allemaal tegen. Johannes vertelt het verhaal van Gorinchem met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op woensdag 16 maart 2022 om 15:30 uur en op zondag 27 maart 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode StoryTrail7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 11,42).

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter