Donderdag 15 augustus: StoryTrail Theaterwandeling door Goes met verhalenverteller Johannes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Donderdag 15 augustus:
StoryTrail Theaterwandeling door Goes met verhalenverteller Johannes

Een levendige rondleiding door Goes? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Johannes zijn. Op donderdagmiddag 15 augustus kan je met hem op stap in de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de Goese geschiedenis.

Johannes gidst je door de bewogen stadshistorie. Onderweg ga je kennismaken met steenrijke kooplui en straatarme viswijven. Je vaart het zeegat uit met Jacob Naerebout, de mensenredder. Je gaat op avontuur met de legendarische voetenbrander Jan Katoen. En je ontdekt hoe de gevreesde pest voor altijd uit Goes verdween.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van die oude verhalen tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail Theaterwandeling Goes begint op donderdag 15 augustus 2024 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter