Zondag 1 september: StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem – Beleef de ontsnapping van Hugo de Groot en andere Gorcumse verhalen

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Zondag 1 september: StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem
Beleef de ontsnapping van Hugo de Groot en andere Gorcumse verhalen

Op zondag 1 september komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gorinchem met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes is je gids tijdens een tocht vol historische stadsverhalen.
Het is al weer meer dan 400 jaar geleden dat Hugo de Groot in zijn boekenkist ontsnapte van Slot Loevestein naar Gorinchem. Maar het blijft een fascinerend verhaal. Een verhaal dat je in geuren en kleuren kunt gaan beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling.

Samen met verteller Johannes ga je op avontuur. Wandelend door de mooie Gorcumse binnenstad maak je de vlucht van Hugo de Groot van nabij mee. Maar dat is lang niet alles, want je gaat nog veel meer helden en schurken uit de stadsgeschiedenis ontmoeten. De Heren van Arkel bijvoorbeeld. Vrouwe Jacoba van Beieren. En een arme marskramer die de stad een grote dienst bewees.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Ga je mee? Verteller Johannes zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 1 september 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter