Vrijdagavond 13 september: StoryTrail Theaterwandeling door Middelburg met verhalenverteller Johannes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Vrijdagavond 13 september:
StoryTrail Theaterwandeling door Middelburg met verhalenverteller Johannes

Een levendige rondleiding door Middelburg? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Johannes zijn. Op vrijdagavond 13 september kan je met hem op stap in de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de Middelburgse geschiedenis.

Johannes gidst je door de bewogen stadshistorie. Onderweg ga je kennismaken met steenrijke Graven en straatarme zeelui. Je vaart het zeegat uit met Jacob Roggeveen, de ontdekkingsreiziger. Je gaat op avontuur met de legendarische brillenmaker Jansen. En je hoort het waargebeurde verhaal van de Middelburgse Maneblussers.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van die oude verhalen tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail Theaterwandeling Middelburg begint op vrijdag 13 september 2024 om 19:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter