Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Goes op vrijdag 2 september

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail-17

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Goes op vrijdag 2 september

 

Een theatervoorstelling met de straten en stegen van de binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Goes. Op vrijdag 2 september neemt verteller Johannes je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

 

In de geschiedenis van Goes wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Daarbij ga je kennismaken met de helden en schurken die hier eeuwen geleden de dienst uitmaakten. Sluwe boeven, dappere mensenredders, gevierde sporthelden en de viswijven van het Visperk: ze komen allemaal tot leven in de meeslepende verhalen van Johannes. Zo wandel je dwars door de historie van Goes, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

 

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op vrijdag 2 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter