Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Vlissingen op zaterdag 3 september

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 009 BLOG

PERSBERICHT

 

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Vlissingen op zaterdag 3 september

Een straattheatervoorstelling over de geschiedenis van Vlissingen: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zaterdag 3 september neemt verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Vlissingen wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur. Je gaat kennismaken met de meest legendarische figuren uit het stadsverleden. Je wordt goeie maatjes met piraten en zeeschuimers. Je huivert bij de aanblik van een heus spookhuis. Je bewondert de bedenker van Europa’s oudste droogdok. En je ontdekt hoe het komt dat er in Vlissingen zo veel Flessendieven wonen. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Vlissingen begint op zaterdag 3 september 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter