Vrijdag 20 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Goes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Vrijdag 20 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Goes
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis  

 

Eeuwen geleden. Heel Goes is in rep en roer. De jaarlijkse wedstrijd van het handboogschuttersgilde kan elk moment beginnen. Wie zal dit keer het toernooi winnen en zich een jaarlang Koning van Goes mogen nomen? Ben je ook zo benieuwd? Op vrijdag 20 oktober kun je die oude schutterswedstrijd in geuren en kleuren beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling.

Verhalenverteller Johannes is je ‘gids’. Samen met hem dwaal je door de mooie binnenstad en door de stadsgeschiedenis. Je staat op de eerste rij als de schutters hun bogen spannen, hopend op de hoofdprijs. Maar je loopt ook Frans Naerebout tegen het lijf, de dappere mensenredder. Je gaat buurten bij Liesebertha en de andere viswijven in het Armenhoekje. Je hoort het ongelooflijke verhaal van de Goese Voetenbranders. En je ontdekt hoe de pest voor altijd uit de stad verdween – en wat de Grote Kerk daarmee te maken heeft.

Johannes vertelt het verhaal van Goes met vaart, humor en liefde voor de stad. Ga mee en beleef een heerlijk vertel-avontuur!

De StoryTrail Theaterwandeling Goes begint op vrijdag 20 oktober 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter