Zaterdag 21 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Zierikzee

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zaterdag 21 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Zierikzee
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zaterdag 21 oktober komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Zierikzee met de StoryTrail Theaterwandeling. Verhalenverteller Hildebrand is je gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de helden en schurken uit het verre verleden.

Verteller Hildebrand neemt je mee naar de Tachtigjarige Oorlog, toen de Zierikzeeënaren zich te weer stelden tegen de Spaanse vijand. Je maakt kennis met de poortwachter van de Noordhavenpoort en ontdekt wat voor heldendaden hij destijds heeft verricht.

Maar dat is lang niet alles. Dwalend door de binnenstad vertelt Hildebrand je verhalen over schippers en matrozen. Over de legendarische stadsdokter Baster. Over de zeemeerminnen die overal in de stad opduiken. En over het tragische lot van de Dikke Toren.

Hoe al die verhalen gaan aflopen? En wat je daar tegenwoordig nog van terug kunt zien in de straten van de Zierikzee? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, humor en liefde voor de stad.    

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zaterdag 21 oktober 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter