Zaterdag 21 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen – Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 022 BLOG

PERSBERICHT

Zaterdag 21 oktober: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis  

Ooit was Vlissingen de thuishaven van kapers en piraten. Maar ook een stad van zeemansweduwen en kreupele matrozen. Een stad van steenrijke kooplieden, maar ook van straatarme bootsjongens. Die tijd kun je gaan herbeleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zaterdagmiddag 21 oktober: een openluchtvoorstelling vol historie en sterke stadsverhalen.

Verhalenverteller Johannes is je ‘gids’. Samen met hem dwaal je door het Vlissingen van de 16e en de 17e eeuw. In het prachtige decor van de oude binnenstad kom je oog in oog te staan met de Vlissingers van toen. Je bewondert de vindingrijkheid van John Perry, bouwer van het oudste droogdok van Europa. Je vaart het zeegat uit met Bestevaer. Je weet met een oude boterschuit de Duinkerkers op de knieën te krijgen. En je beleeft het ware verhaal van de legendarische Flessendieven.  

Johannes vertelt het verhaal van Vlissingen met vaart, humor en liefde voor de stad. Ga mee en beleef een heerlijk vertel-avontuur.     

De StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen begint op zaterdag 21 oktober 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter