Elke zondag in september: Levendige rondleidingen door Utrecht met de verhalenvertellers van StoryTrail

StoryTrail wandeling Amelisweerd verhalenverteller Wannes presenteert

PERSBERICHT

Elke zondag in september:
Levendige rondleidingen door Utrecht met de verhalenvertellers van StoryTrail

Een levendige rondleiding door Utrecht? Daarvoor moet je bij Theatergezelschap Stadsavonturen zijn. In september kun je elke zondag mee met een verhalenverteller. Tijdens een zogenaamde StoryTrail gidst hij je langs gebouwen en pleinen vol historie.

Droge feitjes en jaartallen krijg je onderweg niet te horen, spannende verhalen des te meer. De StoryTrail stadswandeling Utrecht laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar in de buitenlucht. De eeuwenoude grachten, stegen en pleinen vormen het decor waarin de verteller je de verhalen van Utrecht laat beleven.

Fantastische verhalen zijn dat, want Utrecht heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand, list, verraad en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee?

De StoryTrail Theaterwandeling Utrecht begint elke zondag in september 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter