Zondag 17 september: Beleef de geschiedenis van Leeuwarden met verhalenverteller Deodorus

StoryTrail stadwandeling Leeuwarden Verhalenverteller Deodorus blog 109

PERSBERICHT

Zondag 17 september:
Beleef de geschiedenis van Leeuwarden met verhalenverteller Deodorus

Dwars door de geschiedenis van Leeuwarden wandelen? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 17 september. Acteur Deodorus van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zal je van Deodorus niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Deodorus neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Toen was Leeuwarden een stad was van diepe armoe én uitbundige rijkdom. Prinsen en paupers leefden bij elkaar om de hoek. Dwalend door de binnenstad vertelt Deodorus je waartoe dat allemaal heeft geleid.

Je beleeft verhalen over het prinselijk tafelzilver, dat op wonderbaarlijke wijze verdween. Over sociale opstand en opoffering. Over misdaad, liefde en verraad. Zo wandel je dwars door de stadshistorie. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden begint op zondag 17 september 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leeuwarden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter