Eerste Paasdag: StoryTrail Theaterwandeling door Goes met verhalenverteller Johannes

StoryTrail stadswandeling Baarn verhalenverteller Johannes 007 Blog

PERSBERICHT

Eerste Paasdag:
StoryTrail Theaterwandeling door Goes met verhalenverteller Johannes

Een levendige rondleiding door Goes? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Johannes zijn. Op zondagmiddag 31 maart (1e Paasdag) kan je met hem op stap in de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de Goese geschiedenis.

Johannes gidst je door de bewogen stadshistorie. Onderweg ga je kennismaken met steenrijke kooplieden en straatarme viswijven. Je vaart het zeegat uit met Frans Naerebout, de mensenredder. Je gaat op avontuur met de legendarische Jan Katoen. En je komt oog in oog te staan met een heel bijzondere papegaai.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van die oude verhalen tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van Goes? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail Theaterwandeling Goes begint op zondag 31 maart 2024 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter