Zaterdag 30 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 022 BLOG

PERSBERICHT

Zaterdag 30 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zaterdagmiddag 30 maart komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Vlissingen voor de eerste StoryTrail Theaterwandeling van dit seizoen. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een avontuurlijke reis door de 16e en 17e eeuw.

Johannes gidst je door de binnenstad én door de stadsgeschiedenis. Onderweg ga je kennismaken met steenrijke kooplieden, kapers en zeeschuimers. Je vaart het zeegat uit met Michiel de Ruyter. Je huivert bij de griezelige geschiedenis van het Beeldenhuis. En je komt oog in oog te staan met een heel bijzondere fles.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van die oude verhalen tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van Vlissingen? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol vaart, humor en liefde voor de stad.

De StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen begint op zaterdag 30 maart 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter