Zondag 11 december: StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem – Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Hubertus

StoryTrail stadswandeling Gorinchem verhalenverteller Hubertus 014 Blog 510x

PERSBERICHT

Zondag 11 december: StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem
Beleef de historische verhalen van de stad met verteller Hubertus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Op zondagmiddag 11 december neemt verteller Hubertus van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.  

In het prachtige decor van de oude vestingstad laat Hubertus je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je gaat op avontuur met de legendarische Jan van Arkel. Je ontdekt het geheim van de Spaarpotsteeg. Je voelt je Hoek, of Kabeljauw. Je bent de Duivel te slim af. En je beleeft in geuren en kleuren hoe Gorinchem het legendarische Rampjaar wist te doorstaan.  

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Hubertus het ene na het andere sterke verhaal tevoorschijn. Zo loop je midden door de Gorcumse geschiedenis tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat je nooit meer vergeet.     

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 11 december 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter