Zondag 18 december: Beleef de geschiedenis van Arnhem met verhalenverteller Phileas

Storytrail Stadswandeling Arnhem Verhalenverteller Phileas Overtuig

PERSBERICHT

Zondag 18 december:
Beleef de geschiedenis van Arnhem met verhalenverteller Phileas

Op zondag 18 december komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Arnhem voor de laatste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Phileas neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol eeuwenoude stadsverhalen.  

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de binnenstad brengt Phileas de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Een van de beroemdste Arnhemse schurken was Maarten van Rossum, de gevreesde veldheer. Samen met zijn meester, Hertog Karel, beraamde hij sluwe listen om groter en machtiger te worden. Maar zij waren niet de enigen die vroeger in Arnhem aan de touwtjes trokken. Zo had de Hertog een vrome zuster, die er het hare van dacht. En er was ook een geheimzinnige waarzegster in het spel.  

Waar dát allemaal toe leidde? En wat daarvan tegenwoordig nog is terug te zien als je in Arnhem over straat loopt? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 18 december 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter