Zondag 18 december: Beleef de geschiedenis van Historisch Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 18 december:
Beleef de geschiedenis van Historisch Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

Op zondag 18 december komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Historisch Delfshaven voor de laatste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Hildebrand neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol eeuwenoude stadsverhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van het oude stadje brengt Hildebrand de helden en schurken uit de geschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de zakkendragers, zeeschuimers en edelmogende heren die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Samen met de verteller ga je op avontuur. Je vaart het zeegat uit met drieste kapers. Je staat schouder aan schouder met de Stadskastelein. Je beleeft het verhaal van de Delfshavense haring. En je gaat even in de schoenen van een oersterke zakkendrager.   

Hoe die avonturen gaan aflopen? En wat je van al die historie vandaag de dag nog terug kunt zien in Delfshaven? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.      

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 18 december 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter