11 en 26 december: StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht

rinus4-verteller-stadswandeling-135

PERSBERICHT

11 en 26 december: StoryTrail Theaterwandeling door Utrecht

De geschiedenis van Utrecht beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op 11 en 26 december. Een van de acteurs van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van je ‘gids’ niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend stadsverhaal.

De verteller neemt je eeuwen mee terug in de tijd. In het prachtige decor van de binnenstad brengt hij de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Het lijkt waarachtig wel alsof je zelf even in de schoenen staat van de ridders, de bouwmeesters, de heiligen en de schijnheiligen die hier vroeger de dienst uitmaakten. Terwijl je door de eeuwenoude straten slentert, ga je de vreemdste dingen meemaken. List, bedrog, liefde, verraad en bovenmenselijke opoffering.  

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat daarvan tegenwoordig nog is terug te zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling Utrecht, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.     

De StoryTrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 11 december 2022 om 14:00 uur en op maandag 26 december 2022 (Tweede Kerstdag) om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter